Ansatt i Rett Bemanning

Og være ansatt i Rett Bemanning innebærer at vi er din arbeidsgiver og at du er i oppdrag hos en av våre kunder. Like viktig som at vi leverer dyktige medarbeidere til våre kunder, er det at vi har gode arbeidsplasser til våre ansatte. Oppdragets varighet og innhold avhenger av hva du ønsker å jobbe med og hva kundene våre har behov for.

Enten du er mellom jobber eller nyutdannet og trenger arbeidserfaring, så kan et vikariat være en flott mulighet til å komme inn i en bedrift.  Som vikar får du mulighet til å forsøke flere ulike bransjer, bedrifter og arbeidsoppgaver som bidrar til økt kompetanse og en spennende CV. Du tilegner deg god yrkeserfaring og det er ikke uvanlig at du som vikar får tilbud om fast jobb i en bedrift du er innleid til.

Rett Bemanning er medlem av NHO Service og HMS sertifisert i Startbank, kvalitetsstempler i bemanningsbransjen. For deg som ansatt betyr dette at Rett Bemanning ivaretar dine interesser og rettigheter som arbeidstaker.

Å være ansatt i Rett Bemanning kan åpne dører for deg og gi deg den arbeidserfaringen du trenger for å nå dine mål. 

For å bli ansatt hos oss bør du først opprette egen profil og CV, deretter bør du ta kontakt med det lokale Rett Bemanning kontoret nær deg for å gjøre deg kjent med en av våre bemanningsrådgivere og de får bli kjent med deg. Dette øker dine sjanser når våre rådgivere søker etter kandidater som deg. 

Vi er ditt rette bemanningsbyrå som finner rett jobb til rett sted og rett tid.