Finn sommerjobben

Er du på jakt etter sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på? Hvor finnes jobbene? Hva er fordelene med å jobbe som vikar via Rett Bemanning i sommer? 

I sommerferien er det mange bedrifter som trenger sommerhjelp, for eksempel innen lager, enkelt kontorarbeid, butikk, kafé eller gartnervirksomhet. Mange bedrifter utlyser ikke disse stillingene selv, men ansetter sommerhjelp gjennom bemannings- og vikarbyråer. 

For skoleungdom og studenter er sommerjobb en anledning til å tjene penger mens man har skolefri. En sommerjobb er også en god mulighet til å prøve seg frem innen ulike yrker man er nysgjerrig på, eller å få vist seg frem innen en bransje eller bedrift der man håper å få fast jobb senere. Ved å registrere deg hos Rett Bemanning får du tilgang til sommerjobber som ikke lyses ut, og mens du er i jobb vil du få oppfølging fra våre rådgivere for å sikre at arbeidsforholdet fungerer godt for både deg og arbeidsgiveren din.

Er du også interessert i sommerjobb via Rett Bemanning?

Vi jobber innen en rekke bransjer hvorav mange har behov for sommervikarer. Følg med på utlyste stillinger på vår hjemmeside. Det er imidlertid ikke alle stillinger som utlyses, og derfor er det viktig at du også registrerer deg i vår kandidatbase slik at vi kan matche deg opp mot relevante stillinger som ikke er utlyst på nett.

Send oss en e-post

Bruk skjema til høyre og send oss gjerne en e-post så svarer vi deg så raskt vi kan. 

Ring oss

Du kan også ringe et av våre kontorer nær deg for en prat. Våre kontorer finner du her:  

VÅRE KONTORER

Finn ditt kontor