En bok om det å være Vikar

Å jobbe som vikar er for mange utenkelig og mange gir bemanningsbransjen ufortjent mye kritikk. Bård Fiksdal, Informasjonssjef i NHO Service, har skrevet bok basert på 10 historier fra mennesker som har jobbet eller jobber som vikar. Boken «Vikar» motbeviser mange av de fordommene som finnes og ikke minst at livet som vikar slettes ikke er så verst.

6 mars, 2017

80 000 mennesker får jobb i bemanningsbransjen hvert år. Det kan være studenter, arbeidsledige eller mennesker som bevist velger denne formen for ansettelse. Årsakene kan være mange.

Noen ønsker total frihet til å selv velge når man vil jobbe, for andre er det en mulighet til å komme seg inn på et tøft arbeidsmarked hvor man ellers ikke hadde klart det, for andre er det en mulighet til å utvikle seg og jobbe variert for bredere kompetanse. Eller kanskje lever man med en drøm om å bli kunstner eller artist og trenger en inntekt inntil drømmen går i oppfyllelse og man kan leve av det. Listen kan være uendelig, men felles for alle årsaker er at bemanningsbyråer nettopp kan møte alle behovene og ønskene som er der.

I Rett Bemanning er vi stolte av å kunne bidra til å dekke ulike behov for ulike mennesker og det å kunne bidra til at andre får jobb er drivkraften i det vi gjør.

Rett Bemanning er medlem av NHO service og er Revidert Arbeidsgiver.

Om NHO Service og Revidert Arbeidsgiver

NHO Service er den største næringsorganisasjonen for bemanningsbedrifter i Norge og har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen. Revidert Arbeidsgiver bekrefter at vi i Rett Bemanning etterlever våre forpliktelser etter arbeidsmiljøloven, og er en seriøs arbeidsgiver for våre ansatte.

Les boken