Om Rett Bemanning

Rett Bemannings tjenester er formidling av jobbsøkere til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vi har som mål å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både ansatte og kunder.

Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og ansatte hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov.

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og har siden da opparbeidet stor kunnskap innen bygg og anlegg, logistikk og transport, industri og ingeniør yrker. Vi betjener også fagområder som helse, utdanning og opplæring, samt kontor og administrasjon.

Til sammen har Rett Bemanning om lag 30 kontorer fordelt i Norge, Sverige og Danmark. Samtidig samarbeider vi med flere utenlandske aktører om formidling av arbeidskraft. Gjennom et samarbeid på tvers av landegrenser er vi i stand til å tilby deg kvalifisert arbeidskraft eller jobb i hele Skandinavia.

Rett Bemanning er din lokale partner for rett person på rett sted til rett tid.