Kategorier
aktuelt

Rettbemanning

Bemanning er et krevende felt for alle bedrifter. Du kan velge å gjøre det selv, eller du kan sette det bort til et bemanningsbyrå. Men det viktigste er at du bemanner rett.

Bemanning tar tid og krefter. Har man en egen personal/HR-avdeling kan man få mye hjelp derifra, men veldig ofte vil også disse benytte seg av ekstern hjelp. Et bemanningsbyrå har alltid et forsprang med at de allerede kjenner til en rekke mennesker, både av de som ser etter ny jobb og som ikke vet at de ser etter en ny jobb. De som ikke vet at de ser etter en ny jobb trenger ofte å overtales litt. Det kan være litt krevende, men bemanningsbyrå gjør dette hele tiden. På slemt heter dette å stjele ansatte.

Synlighet på nett er også viktig for et bemannings eller rekrutteringsbyrå. Dersom du ikke bare skal lene deg på å aktivt ringe på kunder selv eller reklamering. Få heller organisk trafikk inn til ditt nettsted. Webspin jobber med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med akkurat dette. Få nettstedet ditt løftet opp til førstesiden på google, bing eller yahoo.

Her kommer en video om hvorfor man bør kunne kode. Knytt kontakt hos Garmin. Det kan du gjøre innen kalender året.